Tervezz Scooby-Doo plakátot otthon!
Ideális elfoglaltság rajzolni vágyóknak, karantén idejére.

Ha szeretsz rajzolni, plakátot tervezni, mindezek mellé a kisujjadból rázod ki az Adobe Photoshop, vagy Illustrator programok használatát, akkor ez a felhívás minden bizonnyal neked szól! A Warner Bros. Pictures és a Talenthouse lehetőséget biztosít nemzetközi amatőr alkotóknak, hogy megcsillogtassák tudásukat egy nagyszabású pályázat keretében. A nevezőknek nincs más dolguk, mint alkotni egy ütős plakátot, grafikát, illusztrációt az új SCOOB! című animációs filmhez kapcsolódóan, ami hangulatában és tematikájában egyaránt passzol az előzetes tervek szerint májusban érkező filmhez. Hivatalos információnk még nincs arról, hogy a premiert halasztják-e a koronavírusra való tekintettel, de a verseny ettől függetlenül lezajlik, hisz ez száz százalékban online felületen történik. A szervezők ezúttal time-lapse videók beküldésére is lehetőséget biztosítanak. A részvétel teljes mértékben ingyenes!clipboard02-e1573490896769-800x449.jpg

Jöjjenek akkor a részletek: a beküldött munkák közül öt illusztráció részesül díjazásban, egyenként 2000 dolláros jutalmat zsebelhetnek be az alkotók. A time-lapse videók közül egy kerül díjazásra, mégpedig 1000 dollárral. Egy nevező maximum 10 pályamunkával nevezhet (a videóval együtt!).

A beadás paraméterei: kép esetén maximum 10 MB, videó esetén maximum 300 MB. Az elfogadott formátumok: JPG, PNG, GIF, MP4, AVI, MOV, WMV, MPEG.

  • Beadási határidő: 2020. április 16, 24:00
  • A végeredmény publikálása: 2020. május 8, 10:00

A teljes leírást itt tudod elolvasni a pályázat hivatalos oldalán, illetve nevezni is itt tudsz ingyenes regisztráció után: https://www.talenthouse.com/i/create-captivating-artwork-inspired-by-Scoob

Ihlet gyanánt pedig érdemes megtekinteni az animációs film előzetesét:

Sok szerencsét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dirrr.blog.hu/api/trackback/id/tr3515544710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása